Kijk de live-uitzending van de VOAWARDS2022 en stem!

Kijk a.s. donderdag 13 januari van 19.30 – 21.00 uur online naar de live-uitzending en kies jouw favoriet in de 5 categorieën bij de uitreiking van de VOAWARDS2022.

VOAWARDS2022

De categorieën zijn: Starters, Zzp’ers, Horeca+Retail, MKB en MBK XL. In iedere categorie zijn drie bedrijven genomineerd. Tijdens de Verkiezing VOAWARDS kiezen de kijkers de beste in iedere categorie. Zin In Webdesign is genomineerde in de categorie zzp’er! Je leest hierover meer in de blog.

Nominatie VOAWARDS

Niemand minder dan Gerard Ekdom is op deze donderdag onze presentator en neemt de uitreikingen voor zijn rekening, ondersteund door een swingende DJ. De uitzending op donderdag 13 januari start om 19.30 uur op Studio Alphen en is te volgen via livestream op www.voawards.nl*. De uitzending duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

* Studio Alphen is te zien op Ziggo-kanaal 44 en KPN-kanaal 1407 of kijk livestream via www.voawards.nl (link komt één dag voor de uitzending beschikbaar).

VOA

De Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) bestaat bijna 70 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste lokale ondernemersverenigingen in Nederland. De VOA bestaat, met uitzondering van het secretariaat, volledig uit ondernemers die vrijwillig een bijdrage willen leveren. Door de jaren heen is er een professionele organisatie opgebouwd met een stevige en toekomstbestendige structuur. VOA is georganiseerd in bestuur, commissies en werkgroepen.