Minder spam met Qfilter

Tegenwoordig bestaat een groot deel van het e-mailverkeer uit ongewenste berichten zoals spam, malware, phishing en virussen. Helaas bevatten sommige ongewenste berichten codes waarmee persoonlijke gegevens gestolen en misbruikt kunnen worden. Om je tegen dit soort bedreigingen en cyberaanvallen te beschermen, biedt Zin In Webdesign Qfilter aan, een krachtig spam- en virusfilter van SpamExperts. (Dit aanbod is alleen voor websites die via de server van Zin In Webdesign gehost worden.)

Slimme technologie

Het Qfilter past een slimme technologie toe om alle inkomende e-mail te filteren en spam te elimineren voordat deze je mailbox bereikt. Met een eenvoudige drie-stappenbenadering zorgt het Qfilter ervoor dat er bijna geen spam meer in je mailbox komt. De werking van Qfilter is vrij simpel: eerst worden alle binnenkomende e-mailberichten op het Qfilter-cluster opgevangen. Vervolgens onderzoekt het Qfilter direct of deze e-mailberichten onder spam vallen. Dit wordt gedaan door verschillende analyses uit te voeren. Het Qfilter herkent en elimineert direct nieuwe spamberichten en zorgt ervoor dat deze niet door het spamfilter glippen. Alle ‘schone’ e-mails worden vervolgens in je mailbox afgeleverd. Je zult merken dat je dankzij het Qfilter-cluster weinig tot geen spamberichten meer ontvangt.

Geen vertraging meer

Vertraging in de ontvangst van mail kan veroorzaakt worden door greylisting. Greylisting is een methode om ongewenste e-mail (spam) tegen te gaan op het niveau van de mailserver. Het idee is dat er naast een witte lijst en een optionele zwarte lijst ook een grijze lijst is waarmee wordt bepaald of een onbekende mailserver gezond of ongezond gedrag vertoont. Met gebruik van Qfilter voorkom je vertraging in afhandeling van binnenkomende mail.

Prijs 2024

Als je jouw website laat hosten via de server van Zin In Webdesign, dan kun je Qfilter voor jouw domein bestellen en betaal je hiervoor 38,00 euro per jaar.