Over mij

Ik ben Adrie den Hertog, eigenaar van Zin In Webdesign, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites, WordPress onderhoud en WordPress support. Daarmee realiseer ik professionele en veilige websites voor ondernemers, inclusief handvatten waarmee zij zelf hun site actief kunnen inzetten voor de groei van hun onderneming.

Mijn achtergrond

Als kind woonde ik op een boerderij, daar had ik alle ruimte om mijn creativiteit en ondernemerszin te ontwikkelen. Ik vond het geweldig om me allerlei (handvaardigheids-)technieken eigen te maken. Het bedenken en vormgeven van een mooi product gaf me veel voldoening. Zo bouwde ik een houten skelter, ik schilderde een megagroot monopolyspel, ik verbouwde de buitenhokken voor de schapen tot een speeldorp met irrigatiesysteem via de voertrog, en ik verwerkte een familiefoto tot 3D-wandkleed. Als ik een bepaalde techniek onder de knie had, ging ik weer op zoek naar iets anders dat ik kon leren.

Vanuit die interesse werd ik activiteitenbegeleider, waarbij ik vooral leerde hoe ik anderen kon aanzetten tot activiteiten. Ook leerde ik inschatten wat iemands wensen en mogelijkheden zijn en wat daarvoor nodig is. Na een aantal jaren als uitvoerende werd ik coördinator activiteitenbegeleiding. In die periode organiseerde ik veel activiteiten en evenementen en hield ik me vooral bezig met PR en communicatie.

Zin In Webdesign

In 2001 ging ik me verdiepen in het bouwen van websites, dat toen nog in de kinderschoenen stond. Eerst voor privé-projecten, maar al gauw kreeg ik de smaak te pakken en volgde ik een opleiding professioneel webdesign. De eerste opdrachtgevers meldden zich al snel en in 2002 startte ik Zin In Webdesign. In de jaren daarna ontwikkelde ik me steeds verder in dit vakgebied en dat zal ik ook blijven doen. Me inleven in de klant en inschatten wat hij/zij nodig heeft is altijd mijn uitgangspunt voor de start van een nieuwe opdracht. Van een goed eindresultaat en een tevreden opdrachtgever kan ik nog steeds erg genieten.

Zzp’er

Ik werk als zzp’er vanuit mijn eigen thuiskantoor. De kinderen studeren inmiddels en zijn uitwonend, dus ik kan me nu in alle rust focussen op mijn bedrijf. Dringende vragen en problemen van klanten los ik graag snel en zorgvuldig op, zo nodig ook buiten kantooruren. Daarnaast geniet ik van de vrijheid van het ondernemerschap, begin de dag met een flinke fietstocht of sla een balletje op de tennisbaan. Geen 9 tot 5 mentaliteit dus…

Zin In Ondernemen

Voor zzp’ers is het belangrijk om een goed netwerk te hebben. Al jarenlang ben ik lid van meerdere ondernemersverenigingen. Van 2011 tot 2015 organiseerde ik bovendien zelf activiteiten voor ondernemers met het concept ‘Zin In Ondernemen’. Tijdens netwerkbijeenkomsten, vaak met een interessant workshopaanbod, bracht ik collega-zzp’ers en het lokale midden- en kleinbedrijf met elkaar in verbinding. Op deze manier leerde ik ook zelf veel ondernemers kennen en heb ik een bijdrage kunnen leveren aan de groei van hun bedrijf.

20 jaar

Inmiddels bestaat Zin In Webdesign alweer 20 jaar. In deze periode heb ik met veel plezier meer dan 200 websites gebouwd. Iedere site heeft een eigen uitstraling, passend bij de wensen en huisstijl van de opdrachtgever, en de functionaliteit die nodig is. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan mijn portfolio voor een aantal voorbeelden van door mij gebouwde websites. Onder mijn klanten zitten flink wat vrouwelijke ondernemers en ook ondernemersnetwerken. Daarnaast heb ik inmiddels van een groot aantal WordPress-sites het onderhoud overgenomen. Ik vind het altijd interessant om te zien wat ik dan aantref. Vaak is een grote opruimactie noodzakelijk, maar soms ontdek ik in zo’n site ook interessante opties die ik nog niet kende.

Samenwerking

Ik heb de beschikking over een breed netwerk van vormgevers, fotografen, tekstschrijvers, web-ontwikkelaars, vertalers en marketing- en social-mediaspecialisten. Deze kan ik zo nodig inzetten om jouw on- en offline presentatie nog effectiever te maken.

Kennismaken?

Wil je nader kennismaken met de mogelijkheden van Zin In Webdesign, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Wie weet is dit het begin van een mooie samenwerking die leidt tot een professionele website, waarmee jij met jouw bedrijf voor de dag kunt komen.