WordPress Support

Je hebt een paar jaar geleden een website laten bouwen, maar de toenmalige webbouwer is ermee gestopt of heeft geen tijd meer om de site aan te passen of te onderhouden.
Je hebt zelf een website gebouwd met WordPress, maar je loopt tegen zaken aan waar je niet uitkomt of je wilt meer uit je website halen, maar weet niet hoe.

Kun je ondersteuning gebruiken van een WordPress-specialist, neem dan contact op. Ik kijk graag met je mee en help je op weg of los problemen op waar je zelf niet de deskundigheid voor hebt.

hosting website en e-mail

Het is een heel fijne gedachte dat mijn website en e-mail nu gehost worden door een bedrijf dat bereikbaar is, en in actie komt als er iets niet goed gaat.

Linda Welther

Mijn website werd niet geïndexeerd door Google

Mijn website werd niet geïndexeerd door Google en om dit voor elkaar te krijgen was voor mij abracadabra…. Gelukkig kon Adrie mij goed en snel helpen en heeft voor mij

Marianne Dijkstra

Schakelt snel

Ik heb Adrie ingeschakeld voor het installeren van een specifiek aangekocht Wordpress thema voor een opdrachtgever. Adrie reageerde per ommegaande en schakelt snel. Bedankt

Vlot, professioneel en vriendelijk

Adrie heeft mij vlot geholpen. Er was een fout opgetreden bij een link van een pagina om te kunnen posten op LinkedIn. Nadat ik lang heb gezocht waaraan dit kon

Cock van Vliet

Schakel je Zin In Webdesign in voor WordPress-support, dan krijg je deskundig advies en praktische ondersteuning om verbeteringen en aanpassingen uit te voeren.
Het resultaat: jouw website snel weer helemaal naar je zin, zonder stress.