E-mail nieuwsbrieven

E-mailnieuwsbrieven zijn een belangrijk marketinginstrument. Je kunt op een zeer directe manier je klantenkring informeren over nieuwe producten en aanbiedingen en daarmee ook direct de bezoekersaantallen van jouw site verhogen.

Een mooi vormgegeven nieuwsbrief in de huisstijl van je bedrijf is een echte blikvanger. Zin In Webdesign maakt voor jou een nieuwsbrief-template waarmee je zelf nieuwsbrieven kunt maken en versturen. Laat je informeren over de mogelijkheden.

Via je site kunt je de af- en aanmeldingen voor de nieuwsbrieven geautomatiseerd laten verwerken.
Nieuwsbrieven kunnen bijvoorbeeld verstuurd worden via LaPosta of Mailchimp.

LaPosta

Gebruik van LaPosta is blijvend gratis tot 2.000 abonnees en verzending tot 12.000 nieuwsbrieven per maand. Het is vrij eenvoudig om templates aan te maken die je kunt gebruiken voor jouw nieuwsbrieven. De opgeslagen gegevens blijven op servers binnen Europa.

Mailchimp

Mailchimp is betaald vanaf 1000 verzonden mails per maand. Met een plug-in koppelen we Mailchimp aan je website, zodat je daarmee ook een aanmeldoptie hebt. Je kunt in Mailchimp meerdere abonnee-groepen aanmaken. MailChimp maakt gebruikt van servers buiten de EU en voldoet daarmee niet aan de regels voor AVG.