Ik mag eigenlijk helemaal niet klagen, maar heb wel last van een (januari)dip. Opeens ben ik helemaal klaar met de Lockdown. Ik wil weer live-netwerkbijeenkomsten meemaken om bij te kunnen praten met alle mede-netwerkers van Vrouwennetwerk Rijnstreek, Vrouw en Busyness Groene Hart, Ronald Mac Donald Business Breakfast, de VOA en PlatformZ. Ik mis de inspiratie die het geeft voor mijn onderneming.

Ook zou het fijn zijn om weer een driedaagse evenement mee te kunnen maken op Texel met collega-webdesigners van Women on the Web. Daar leer ik altijd veel van dat ik kan gebruiken in mijn werk. En nee, Zoom-meetings zijn daar geen volwaardige vervanging voor.

Loodje

Ik mag natuurlijk helemaal niet klagen. Ik zie allerlei bedrijven ten onder gaan en mooie culturele initiatieven die het zo moeilijk hebben dat ik bang ben dat, dat als het ooit weer wel kan, dat ze dan het loodje gelegd hebben. Daar word ik ook niet vrolijker van, laat staan degenen die het nu zo moeilijk hebben.

Waar is mijn Flow

Ik mag niet klagen, maar als je dan een dip hebt, dan lijkt ook alles fout te gaan; (wat ik anders nooit heb) een lekke fietsband tijdens een rondje fietsen, (waarschijnlijk) een parkeerboete in Leiden (oef). Een site die vaker problemen geeft lijkt nu natuurlijk ook weer kuren te hebben. Ik hou heel erg van de flow waar ik in kan zitten, dus hoop deze weer snel terug te vinden.

In beweging

Ik wil niet klagen, bewegen helpt echt om me goed te (blijven) voelen. Maar door de vorst is het al een paar weken niet mogelijk om te tennissen en de sportschool waar ik onlangs lid van werd is ook alweer weken dicht. Natuurlijk kan ik er op uit voor mijn dagelijks fietsrondje, maar met al die regen van de laatste tijd, is dat ook niet altijd een pretje.

Niets te klagen

Maar eigenlijk heb ik niets te klagen. Ik ben gezond voor zover ik weet, ik heb een fijn dak boven mijn hoofd en een fijn gezin en mijn bedrijf loopt heel goed ondanks de Coronacrisis.

En dan ben ik ook nog genomineerd voor de VOAWARD 2022 voor zzp’ers.

VOAWARDS

Kijk a.s. donderdag 13 januari van 19.30 – 21.00 uur online mee met de live-uitzending en kies jouw favoriet bij de uitreiking van de VOAWARDS met DJ en host Gerard Ekdom! Zin In Webdesign is genomineerde in de categorie zzp’er! Kijk op TV (Studio Alphen kanaal 40 of livestream (www.VOAWARDS.nl).

Fotograaf Moshe Harosh via Pixabay