Sponsoring waar je vrolijk van wordt…

Een aantal maanden geleden las ik op Facebook dat Sunset Beachbar sponsors zocht om ook dit jaar open te kunnen gaan op de locatie aan de Zegerplas. Vorig jaar streken zij hier voor het eerst neer met een ‘containerbar’.

Sunset Beachbar is een initiatief van ondernemer Thijs Bezemer en zijn vriendin Joyce. Enthousiaste ondernemers die bereid zijn om hun nek uit te steken om nieuwe initiatieven te ontplooien waar Alphen aan den Rijn een beetje mooier van wordt. Ondanks de coronaperikelen durfden ze het aan om deze stap te nemen.

Sponsoren of niet?

Ik krijg wel eens sponsoraanvragen, maar daar zeg ik over het algemeen nee tegen. Vooral omdat het bereik en effect hiervan over het algemeen nihil is. Deze oproep triggerde me echter direct, vooral omdat het ondernemerschap ervan af spat. Een leuk initiatief door enthousiaste ondernemers, daar wilde ik wel een uitzondering voor maken. Ik vond het ook een passende moment in het kader van het 20-jarig bestaan van mijn bedrijf Zin In Webdesign. Voor iedere sponsor is een sponsorbordje gemaakt dat op de locatie opgehangen is en getoond blijft worden zolang de beachbar bestaat.

Buurvrouw & Buurvrouw

Inmiddels zijn we met een flinke groep sponsors en werden we uitgenodigd voor een sponsorborrel. Geen beachweer helaas, je waaide uit je hemd, maar wel leuk dat er zoveel mensen zijn die het initiatief een warm hart toedragen. Tijdens de borrel maakte ik kennis met Danielle Muit van Letters & Meer, waar ik direct een klik mee had. Toevalligerwijs zijn we ook boven- en onderbuurvrouw qua sponsorbordjes, dus dat moest natuurlijk vastgelegd worden.

Rondje meer… ik trakteer

Vind je het leuk om met mij een rondje meer te wandelen om bij te praten, dan trakteer ik op een drankje bij de Sunset Beachbar. Tot gauw!