Effe belle…?

Als ik eerlijk ben dan ben ik niet zo’n beller. Bij voorkeur kies ik ervoor om een WhatsApp bericht te sturen of te mailen i.p.v. de telefoon te pakken. Ik ben altijd bang dat ik op een ongelegen moment bel, dus schuif ik het voor me uit op de lange baan. Alleen bij zeer dringende zaken zet ik mij over mijn telefoonschroom heen.

Janneke van Meenen heeft hier zo haar eigen opvattingen over. Welke kansen laat je als bedrijf liggen door niet die telefoon te pakken om contact te leggen met (potentiele) klanten. Met haar B2B callcenter is zij al ruim 25 jaar actief met haar team telemarketeers. Zij wil graag haar kennis delen en doet dat sinds kort via Van Meenen Callstories. Een mooi project waar ik mijn aandeel aan mocht leveren voor de realisatie van de bijbehorende website.

Afbeelding van Alexas_Fotos via Pixabay