Terugblik VOAWARDS2022

Op donderdag 13 januari mocht ik, als genomineerde voor de VOAWARD voor zzp’ers, aanwezig zijn bij de uitreiking van de VOAWARDS2022 tijdens een livestream vanuit Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Het was bijzonder om zo een avondje ‘uit’ te zijn. Het podium van het theater was voor de gelegenheid omgetoverd tot een bruine kroeg, met een gezellige barman en een DJ die plaatjes draaide. Alles volgens de regels, met testen vooraf, mondkapjes en anderhalve meter afstand. Radio-DJ Gerard Ekdom praatte de avond aan elkaar en voerde gesprekjes met de genomineerden, waarbij natuurlijk het favoriete muzieknummer van de genomineerde gedraaid werd. Nadat per categorie de genomineerden voorgesteld waren konden alle kijkers hun stem uitbrengen.

Filmpje

Bij het bekendmaken van de nominaties in december, werd van iedere genomineerde een filmpje gemaakt, van de verrassing aan de deur en bij het ‘blauwe’ loper moment waarbij een paar vragen beantwoord moesten worden waarmee je je bedrijf presenteerde. Ik was heel benieuwd hoe het filmpje geworden zou zijn en of ik goed over zou komen. Je zag duidelijk dat ik niet echt verrast was (ik had een voorgevoel hiervan) maar over het geheel ben ik erg tevreden met hoe het geworden is. Het verhaal zoals ik het wilde vertellen heb ik voor mijn eigen gevoel goed voor het voetlicht weten te brengen.

De verkiezingsuitslag

Kijkers en stemmers bedankt voor de steun. Ik heb de award dan niet gewonnen, maar ik kijk wel terug op een hele leuke avond. Sowieso vond ik het al een eer om genomineerd te zijn. Heb je de uitzending gemist, dan kun je deze hieronder via YouTube terugkijken, maar gelang je hier tijd voor hebt.

Weinig tijd? Bekijk hieronder mijn filmpje…


Of bekijk de hele VOAWARD voor zzp’ers als je iets meer tijd hebt…


Of kijk de hele uitzending terug als je tijd genoeg hebt…


Vrouwenpower

Onder de winnaars waren in meerdere categorie├źn de vrouwen in de overhand. Dat dat opvallend was zegt genoeg. Vrouwenpower dus…

Gefeliciteerd

Ik wil de VOA feliciteren met het prachtige resultaat van de meer dan professionele aanpak van deze verkiezing en natuurlijk feliciteer ik alle genomineerden en winnaars van deze editie met hun Award.