Hoogtepunten moet je vieren!

Hoogtepunten moet je vieren! Althans dat vind ik. Het vieren van mijlpalen heb ik van huis uit meegekregen. Er is altijd reden voor een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

Het vieren van mijlpalen heb ik van huis uit meegekregen. Als een koe 100.000(?) liter melk gegeven had of er een ander heuglijk feit te vieren was op de boerderij, dan gingen we met het gezin uit eten. Alle huwelijksjubilea werden ook uitgebreid gevierd met diner, receptie en feest. Misschien was dat iets van die tijd en generatie, maar toch mooi dat ze dat wel deden.

In het 20 jarig bestaan van mijn bedrijf heb ik al meerdere hoogtepunten mogen meemaken. Bedrijfsjubilea, nominaties, verkiezingen tot netwerkster van het jaar en nog veel meer.

Mijlpalen

Als webdesigner heb ik bijgehouden hoeveel websites ik gemaakt heb in de loop der jaren. Zo leverde ik vorig jaar mijn 200e website op. De 100e weet ik ook nog goed. Deze heb ik toen gevierd met taart voor opdrachtgever Accountantskantoor Van Geen. Er stond toen zelfs een berichtje in Alphen.CC als bekroning.

Hoogtepunten delen

En dan kun je heel bescheiden zijn en er in stilte bij stilstaan, maar als je het deelt via social media wordt het gelijk heel feestelijk. Alle felicitaties die je ten deel vallen vormen samen een warm bad. De felicitaties kun je in je zak steken en op teren op momenten dat het misschien wat minder feestelijk is.

Het delen van mijlpalen maakt je zichtbaar als (succesvol) ondernemer.

Zelf de slingers ophangen

Uiteraard moet je wel zelf de slingers ophangen. Hoe uitgebreid je het viert, dat is natuurlijk aan jou. Maar alvast gefeliciteerd.

Welk hoogtepunt of mijlpaal kun jij binnenkort vieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *