Terugblik Bijenkorfspel: ‘Netwerken in een snelkookpan…’

Op 16 november organiseerde ik, als Netwerkster van het Jaar 2016 van Vrouwennetwerk Rijnstreek, een netwerkavond waarbij ik zo’n 50 vrouwen uit mijn netwerk bij elkaar bracht voor een spetterend netwerkspektakel. Leden van Vrouwennetwerk Rijnstreek en daarnaast een groot aantal leden van Vrouw en Busyness Groene Hart waren aanwezig. Ook oud-leden van beide clubs en leden van het voormalige netwerk Ondernemers met Zin waren op dit event af gekomen. Deze avond leverde ook voor mij zelf weer nieuwe contacten op omdat deelnemers ook andere ‘ondernemende’ vrouwen meegenomen hadden.

Netwerkster van het jaar 2016

Tien jaar geleden mocht ik de titel ook dragen, toen was dit o.a. voor mijn stap van een coördinerende functie in de activiteitensector naar het zelfstandig zelfstandig ondernemerschap met Zin In Webdesign. Ditmaal werd ik verkozen voor hetgeen ik 4 jaar lang met het concept Zin In Ondernemen (2011-2015) realiseerde. Daarmee bracht ik, naast allerlei extra faciliteiten, vooral ondernemers bij elkaar met allerlei netwerkactiviteiten. Inmiddels ben ik daarmee gestopt maar kijk er met plezier op terug en heb mijn netwerk in die periode enorm zien groeien. Nu heb ik de focus weer helemaal gelegd op webdesign.

Bijenkorfnetwerkspel

Als netwerkster van het jaar mocht ik een avond organiseren en heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog eens heel veel mensen met elkaar in verbinding te brengen. Na een heerlijk Tajine buffet van Marrakech@Home was het daarom tijd voor het Bijenkorfnetwerkspel. Een energieke netwerkvorm met als resultaat een handvol kaartjes met tips en leads voor iedere deelnemer. Daarna was er ruim de gelegenheid om met een drankje met elkaar door te praten en verdere tips uit te wisselen.

Netwerken

Netwerken werkt vooral als je je echt aansluit en deel uit wilt maken van een netwerk. Ieder netwerk heeft zijn eigen kenmerken. Met een netwerkmix blijft het levendig. Kies de netwerken waar jij blij van wordt. Als je je actief inzet in commissies en besturen zal een netwerk nog meer betekenis voor je krijgen. Wil je meer weten van de netwerken van deze avond, bekijk dan de sites of stuur een e-mail. Je bent altijd welkom als introducee voor een nadere kennismaking.

Vrouwennetwerk Rijnstreek  – info@vrouwennetwerkrijnstreek.nl
of
Vrouw en Busyness Groene Hart – info@vrouwenbusyness.nl

(Fotografie Jolanda Sprokholt Fotografie)

Eén reactie

  1. Wat een geweldige en vooral geslaagde avond was dit, voor jou Adrie maar zeker ook voor de aanwezige dames. Goed idee om via het bijenkorfnetwerk spel zo onderling contact te laten maken! Ik bedank je hierbij nogmaals, fijn om er onderdeel van te zijn geweest! Ik heb een paar leuke dames ontmoet waar vast een vervolg ontmoeting op volgt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *