Tijd voor een nieuwe huisstijl en website voor Zin In Webdesign

Het is een bijzonder tijd waarin we leven, maar ik prijs me gelukkig dat mijn naasten en inzelf gezond zijn en dat mijn bedrijf niet al te zeer te lijden heeft onder de huidige crisis. Helaas geldt dit niet voor iedereen en ik hoop dat jij hier met jouw bedrijf ook niet al teveel last van hebt.

Naast de lopende opdrachten heb ik zelf de afgelopen tijd ruimte gemaakt voor vernieuwing van mijn eigen bedrijf. Na 18 jaar was het hoog tijd voor een nieuwe huisstijl voor Zin In Webdesign. Destijds ontwierp ik mijn eigen logo, nu besteedde ik dit uit aan een grafisch ontwerper. Ik ben erg blij met het resultaat. Mijn aanbod heb ik kritisch bekeken en aangepast. Daarnaast is de vormgeving van mijn website vernieuwd en heb ik een tekstschrijver mee laten kijken naar mijn webteksten. Het resultaat voelt als een frisse nieuwe start.

Ben je benieuwd naar het resultaat?

Neem een kijkje op mijn nieuwe website

Met dank aan Matthja Grafisch Ontwerp, Sterk Concepts en Linda Welther Tekstschrijverij

WordPress Aanbod

De vernieuwing van het aanbod betekent dat ik me vanaf nu focus op deze 3 pijlers; WordPress Websitebouw, WordPress Onderhoud en WordPress Support. Ik bouw nieuwe websites voor klanten, waarvoor ik ook het onderhoud van de website verzorg. Daarnaast neem ik ook WordPress Websites in onderhoud die gemaakt zijn door andere webbouwers. Wat betreft WordPress Support help ik klanten die zelf hun website beheren en daarbij tegen problemen aan lopen. Ik help hen op weg door bepaalde zaken op te lossen en waar nodig instructie te geven zodat ze het de volgende keer zelf kunnen.

Websitecheck

In verband met mijn frisse nieuwe start bied ik jou, Adrie, een gratis websitecheck aan.
Tijdens een ZOOM-sessie bekijken we samen of jouw website voldoende ‘zin’ heeft;

  • levert de website je voldoende op (bezoekers/klanten)
  • ziet de site er nog uit zoals je dat wilt
  • loop je in het gebruik ergens tegen aan
  • benut je de mogelijkheden die de site biedt
  • heb je wensen voor nieuwe mogelijkheden

Ik kijk voorafgaande aan de afspraak via de dashboard onder de motorkap om te zien of er ook technische zaken zijn die verbetering nodig hebben. Ik geef je tips wat je zelf kunt aanpakken en we maken afspraken over eventuele aanpassingen en verbeteringen die ik voor je uit kan voeren. Dan kun jij daarna ook weer fris aan de slag met jouw website.

Neem contact met me op voor een afspraak

Nieuwe websites

Deze nieuwe websites heeft Zin In Webdesign onlangs opgeleverd;
De Verhalencompagnie en Ans Adviesgroep

Bekijk de portfolio