Zomernieuws … (n)iets met komkommers?

Het is geen gewone zomer. Dit jaar geen echte vakantieplannen (wel af en toe een dagje fietsen) en dat geldt blijkbaar ook voor veel opdrachtgevers, want het werk loopt eigenlijk gewoon door. Daarmee prijs ik me gelukkig, want ik realiseer me dat dit voor veel ondernemers in deze crisisperiode anders ligt. Het is fijn om te kunnen werken al is het maar om de zinnen te verzetten. Ik hoop dat jij ook lekker bezig kunt zijn met waar je blij van wordt.
Het mooie van werken met WordPress is overigens dat de ontwikkelingen blijven doorgaan en daardoor blijf ik leren en vernieuwen. Iedere opdracht levert nieuwe inzichten op die  toepasbaar kunnen zijn bij andere opdrachten.

Overname beheer WordPress-sites

Regelmatig krijg ik een WordPress-site onder mijn beheer die gemaakt is door een collega-webbouwer. Het voordeel van WordPress is dat sites eenvoudig overgenomen kunnen worden door andere bouwers, maar omdat iedere bouwer ook weer zijn/haar eigen aanpak en voorkeuren heeft, geeft dit vaak een interessant kijkje in andermans keuken. En om in keukenterminologie te blijven, sommige recepten vind ik smakelijk/interessant genoeg om in mijn eigen keuken/aanbod op te nemen. Dus mocht je iemand kennen of ontmoeten die op zoek is naar iemand die het beheer van zijn/haar site kan overnemen, verwijs dan gerust door naar mij.

Onderhoud WordPress-sites met aandacht

Het aantal sites, dat ik met Zin In webdesign in onderhoud heb, groeit gestaag. Inmiddels heb ik zo’n 60 websites in het onderhoudsabonnement ‘basis’ waarbij in ieder geval iedere twee weken alle updates nagelopen en uitgevoerd worden. Deze updates voer ik handmatig uit om zo optimaal zicht te houden op het functioneren van deze websites. Op een goed onderhouden website kun je vertrouwen.

Met Facebookfeed-plugin altijd een actuele website

Ben je ‘redelijk’ actief met een bedrijfspagina op facebook dan is het gebruik van de facebookfeed-plugin interessant. Hiermee laad je de nieuwsberichten die je op Facebook plaatst direct in je site zodat je altijd een actuele website hebt.

Zie bijvoorbeeld:

De pluginbouwer biedt deze plugin tijdelijk aan voor 41,72 euro (normaal 83,45 euro) per jaar per site. Via Zin In Webdesign kun je deze plugin voor 30,00 euro per jaar laten installeren. Heb je hiervoor interesse? Neem dan contact op.

Minder irritatie met Qfilter Anti-spam

Ook zo’n hekel aan spam- en phishingmails in je inbox? Het liefst zou je hier toch helemaal niet mee geconfronteerd worden? Sites die gebruik maken van de server van Zin In Webdesign hebben het voordeel dat voor de mail gebruik gemaakt kan worden van Qfilter Anti-spam. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat sinds ik deze zelf gebruik, dat ik nog maar zeer zelden een spammail ontvang. Voor 25 euro per jaar heb jij ook een schone inbox en veel minder ergernis.

Nieuwe sites… op naar de 200 in 2020

Er zitten meerdere websites in de pijpleiding. Zodra deze live gaan zal ik deze weer eens in een nieuwsbrief opnemen. Een sneak-preview zie je hieronder; van Verhalenvertellers, Verzekeringen tot Baggermanagement. Hoe afwisselend wil je het hebben. Inmiddels heeft Zin In Webdesign 195 sites opgeleverd dus op naar de 200 (als het even kan nog) in 2020.

Ik wens je nog een goede voortzetting van deze zomer…
… en weet me te vinden wanneer je me nodig hebt.

Adrie den Hertog
Zin In Webdesign
0625460182
altijd@zininwebdesign.nl