Tijd voor een update…

Wellicht herken je het wel. Er zijn periodes dat je alleen maar heel hard ‘in’ je bedrijf aan de slag bent met met al je opdrachten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om ‘aan’ je bedrijf te werken. De afgelopen periode heb ik daarom ook tijd besteed aan het inrichten van een nieuw klantenbeheersysteem. Na 15 jaar Zin In Webdesign, met vele opdrachten en klanten, was dat geen overbodige luxe. Van diverse houtje-touwtje-bestanden en ook veel in mijn hoofd naar een overzicht in één blik. Heerlijk!

Een tijdje geleden heb ik mijn WordPress-aanbod vernieuwd met een workshop-, budget- en maatwerk-optie. Enkele maanden geleden is een migratie naar een nieuwe server uitgevoerd. Het voelt allemaal fris en nieuw. Een goed moment dus voor een update om jou en al mijn opdrachtgevers te informeren over producten en diensten die wellicht ook interessant zijn voor jouw website.

Lees hieronder over:

SSL-certificaten, WordPressonderhoud, Verminderen spam met Qfilter, Huisstijlontwerp (nieuw) en nieuw opgeleverde websites.

Reacties zijn welkom

Heb je een reactie op deze update dan hoor ik het graag. Afhankelijk van wat er te melden is, zal ik vanaf nu met enige regelmaat een nieuwsbrief versturen.

Met vriendelijk groet,
Adrie den Hertog

Beveilig je site met een SSL-certificaat

Steeds meer klanten doen hun aankopen online, hierdoor wordt er steeds meer privacygevoelige informatie zoals persoons-, bank- en bestelgegevens over het internet uitgewisseld. Om de bezoekers op je website een veilig en vertrouwd gevoel te geven, raadt men aan om websites en transacties te beveiligen met een SSL certificaat.

Zin In Webdesign beheert voor veel klanten de hosting via Qweb Internet Services. Qweb levert verschillende SSL certificaten van het merk; Comodo. Dankzij het verificatieproces van een SSL certificaat kun je de bezoekers al vanaf € 25,00 per jaar (bij afname voor 3 jaar incl. 45 euro installatiekosten) de zekerheid geven dat zij daadwerkelijk met jou zaken doen en een veilig en vertrouwd gevoel bij je bezoeker creëren.

Interesse? Lees verder en vraag een offerte aan>>

Onderhoudsabonnement WordPress

Voor sites die gebouwd zijn met WordPress is het belangrijk dat deze veilig blijven voor hackers, daarom is regelmatig onderhoud WordPress noodzakelijk. Voor meerdere opdrachtgevers zorg ik dat hun WordPress-site, themes en de gebruikte plugins up-to-date blijven. Met een basis onderhoudsabonnement voor 15 euro per maand, monitor ik je site en zorg minimaal 1x per maand dat alle plugins en themes up-to-date zijn en dat de meest actuele versie van WordPress actief is.

Je kunt dit zelf doen, maar de ervaring leert dat veel websitehouders hier te weinig aandacht aan besteden en het onderhoud voor zich uitschuiven. Vaak ziet men er tegenop en is bang dat er iets fout gaat tijdens het upgraden. Mocht de site door achterstallig onderhoud gehackt worden dan kom je echter voor hoge kosten te staan om dit op te lossen en loop je het risico dat je site voor langere tijd geblokkeerd wordt door Google.

Bekijk het onderhoudsaanbod>>

Minder spam met Qfilter

Tegenwoordig bestaat een groot deel van het e-mail verkeer uit ongewenste berichten zoals spam, malware, phishing-mail en virussen. Helaas bevatten sommige ongewenste berichten codes waarmee persoonlijke gegevens gestolen en misbruikt kunnen worden. Om tegen dit soort bedreigingen en cyberaanvallen te beschermen, heeft Zin In Webdesign een aanbod voor het gebruik van Qfilter, een krachtige anti-spam en virusfilter van SpamExperts.

Aanbieding

Bestel nu Qfilter voor jouw domein* en betaal hiervoor slechts 2,00 euro per maand (normale prijs 3,00 per maand). (geldig tot 1 mei 2017).

Meer weten of Qfilter gelijk bestellen>>

*N.B. Dit is alleen voor klanten die hun website via Zin In Webdesign gehost hebben bij Qweb Internet Services.

Huisstijlaanbod

Een vaak gestelde vraag van nieuwe opdrachtgevers, “Ontwerp je ook logo’s en huisstijlen?” Tot nu toe verwees ik deze (vaak startende) ondernemers, door naar een grafisch vormgever. Om aan deze vraag te kunnen voldoen heeft Zin In Webdesign per 1 maart 2017 het aanbod uitgebreid met een aantrekkelijk huisstijlpakket met diverse opties vanaf 100,- euro voor een logo naar eigen concept. Heb je zelf interesse of ken je iemand voor wie dit interessant is? Neem dan contact op of stuur dit door!

Ga naar het huisstijlaanbod>>

Nieuwe sites

De afgelopen periode heb ik meerdere nieuwe WordPress-websites opgeleverd.

Bekijk meer in mijn portfolio>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *