Nieuwe website… nieuwe inspiratie

Het vernieuwen van een website en huisstijl kan je bedrijf een flinke boost geven. De website van Angela Schouten van OnderwijsSolutions kon wel een boost gebruiken. De bestaande site was flink verouderd waardoor zij de site eigenlijk niet meer optimaal gebruikte. De laatste blogberichten op de site waren van een tijd geleden en niet meer actueel. Zij kwam bij mij om haar website te laten vernieuwen, maar ik adviseerde haar om ook een nieuwe huisstijl te laten maken en daarmee te beginnen.

Nieuwe huisstijl – nieuwe website

Bij grafisch ontwerper Matthja Sterk was zij daarvoor in goede handen, hetgeen resulteerde in een frisse nieuwe huisstijl. Met deze nieuwe huisstijl was het niet moeilijk om inspiratie te vinden om ook de nieuwe site te ontwerpen. Angela pakt alles gedegen aan en moest ook ruimte vinden in haar agenda om haar website te vullen, daarom heeft het eventjes geduurd voordat de website ook echt gelanceerd kon worden. Maar nu is het dan zover.

Bloggen over juridische zaken

OnderwijsSolutions staat voor één loket voor scholen, schoolbesturen en besturen van organisaties, die behoefte hebben aan kwalitatief professionele juridische ondersteuning op elk onderwijsterrein. De nieuwe website is informatief en zal vanaf nu regelmatig aangevuld worden met nieuwe relevante blogberichten. Ik wens Angela veel inspiratie en succes.