In een thuiskantoor zonder airco is het niet te doen met temperaturen van 37 graden. En daarna blijft de warmte nog lang in huis hangen. Slecht voor de productiviteit die warmte. Er komt dan vrijwel niets uit mijn handen. Ik word loom en sloom en kan niet meer helder denken.

Komende week is het ‘Hollands zomerweer’ en met temperaturen rond de 22 graden met af en toe wat regen. Een prettig werkklimaat. Ik krijg gelijk weer energie en zin om aan de slag te gaan. Dat mag van mij wel zo blijven tot het einde van de zomer.

Een ventilator geeft enigszins verkoeling, maar een computer produceert ook veel warmte. Zal ik toch maar een airco aanschaffen voor een werkbare temperatuur in mijn kantoor? Misschien is dat toch een goede keuze met het vooruitzicht dat we in de toekomst veel vaker te maken gaan krijgen met extreme temperaturen.

En… hoe hou jij het hoofd koel?

Afbeelding van jacqueline macou via Pixabay