Cranberrygebak en vergelijkend warenonderzoek

Afgelopen week bracht ik weer een paar dagen door op Terschelling. Ik ga er ieder jaar heen voor het Oerolfestival (al wel 30 jaar vermoed ik), Naast alle culturele activiteiten is het natuurlijk ook genieten van de afwisselende natuur, strand, bos, duin en wadden… en van het beste cranberrygebak van het eiland.

Smaakvol

Ik moet zeggen dat ik een specialist ben in cranberrygebak, want ik heb deze inmiddels in allerlei varianten geproefd en gekeurd. Al jaren is mijn favoriet die van het restaurant Heeren van der Schelling in Oosterend. Deze is zelfgemaakt met superverse cake, heeft het zurige van cranberrycompote, het zoet van de (echte) slagroom, het krokante van de nootjes rondom, kortom een feestje voor mijn smaakpapillen.

Zo probeer ik zelf natuurlijk ook voor mijn klanten smaakvolle websites te maken met die ingrediënten die maken dat deze helemaal voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

Ambassadeurs

Ik stuur ook iedereen die het eiland met of zonder mij bezoekt naar dit restaurant om daar het lekkerste cranberrygebak te proeven. Ik ben daarmee een enthousiaste ambassadeur.

Het mooiste is het natuurlijk als mijn opdrachtgevers mijn ambassadeur zijn en daarmee nieuwe klanten aan mij doorsturen. Dat doen zij op basis van het vertrouwen dat men heeft in mijn kwaliteiten. Het is mooi om te zien dat dat steeds vaker gebeurt.

Constante kwaliteit

Jaar na jaar is het mijn dagelijkse traktatie tijdens tochtjes over het eiland. Er wordt niet aan de smaak gerommeld, de samenstelling blijft hetzelfde en immer is het gebak kraakvers. Ik word nooit teleurgesteld.

Zo wil ik natuurlijk met mijn bedrijf ook een constante kwaliteit bieden, een betrouwbare partner zijn waarop de opdrachtgever kan blijven vertrouwen. Ook al zal ik mijn aanbod aanpassen om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de klant.

Continuïteit

Als zij zouden stoppen met het maken van dit gebak dan zou ik er niet meer komen en zwaar teleurgesteld zijn. Ik zou dan weer op zoek moeten naar een smaakvol alternatief.

Omdat mijn bedrijf inmiddels al 20 jaar bestaat heb ik ook veel opdrachtgevers waar ik al vele jaren mee samenwerk. Continuïteit bieden is dan ook belangrijk.

Tot slot

Ga je naar Terschelling, ga dan naar de Heeren van der Schelling. Ik hoor graag van je of ik gelijk heb dat ze daar het allerlekkerste cranberrygebak serveren. (Tip: Bestel deze dan met slagroom)

Zoek jij een webbouwer met smaak, die een constante kwaliteit en continuïteit biedt, neem dan contact op voor een kennismaking.