Samen werken aan een betere wereld, daar ga ik voor!

Heidi van Woudenberg kende ik als voormalig directeur van Rabobank Rijnstreek. Waarschijnlijk zal haar functie toen een andere benaming hebben gehad, maar dit is wat ik me herinner. In die tijd heb ik een aantal keren contact met haar gehad, onder andere i.v.m. Zin In Ondernemen, Open Coffee Alphen en Vrouwennetwerk Rijnstreek, waarmee we een aantal keren te gast geweest zijn in het toenmalige pand van Rabobank Rijnstreek.

Haar cv is indrukwekkend met diverse functies op hoog niveau bij de Rabobank en in diverse besturen/ raden van advies. In de loop der tijd is zij zich steeds meer toe gaan leggen op duurzaamheid en innovatie. In 2020 maakte zij de keuze om als zelfstandig ondernemer te starten met haar bedrijf GreenSteps Duurzame Innovatie.

Zoals ze zelf zegt

“Samen werken aan een betere wereld, daar ga ik voor! Als ervaren projectmanager help ik duurzame ideeën realiseren. ik heb ervaring in projecten rondom stedelijke vergroening, klimaatadaptatie, energietransitie, circulair ondernemen en duurzame landbouw. In projecten zet ik mijn kennis, ervaring en netwerk in op het gebied van duurzaamheid, innovatie en financiën in om bedrijven en overheidsinstellingen te helpen tot vernieuwende, duurzame oplossingen te komen voor hun organisatie, keten of regio.”

Projecten en publicaties

Na twee jaar succesvol ondernemen werd het nu tijd voor een website voor haar bedrijf GreenSteps Duurzame Innovatie. Zij benaderde mij omdat we elkaar al langer kennen en zij vertrouwen had in mijn kunnen. Belangrijk doel was om op de site de diverse projecten en publicaties te kunnen delen waarbij Heidi betrokken was of is. Inmiddels was dat al heel veel. De website vormt nu een compleet overzicht en nodigt uit om aangevuld te worden met nieuwe publicaties en projecten. Heidi is uitermate consciëntieus, dus de puntjes werden stevig op de i gezet. Nu is het moment daar om haar website met de wereld te gaan delen. Succes met je bedrijf en de website, Heidi. Maak de wereld een beetje beter…