Nieuwe bezem…

In 2009 startte Karen Visser met haar bedrijf New Broom. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van Slimmer Werken. Ze wordt ingehuurd voor coaching en training door (grote) bedrijven uit het hele land. Haar autoriteit vestigt ze ook met de publicatie van meerdere boeken; zoals ‘Info Detox’ (2021), ‘Productiever werken met meer energie’ (2020) en ‘Vandaag begin ik echt’ (2018). Daarnaast schrijft ze artikelen voor het blad Management Support en is zij heel actief op Social Media.

Karen en ik volgen elkaar al jaren. We kennen elkaar onder andere van diverse (vrouwen- en ondernemers) netwerken. Ook gaf zij workshops bij Zin In Ondernemen, een voormalig Zin In Webdesign-project.

Nieuwe website

Op het moment dat ze toe was aan een nieuwe website kwam ze bij mij terecht. De vorige versie van haar website was uit 2014, dus het was de hoogste tijd voor vernieuwing. Voor mij een mooie opdracht om een website te maken die past bij de huidige fase van haar bedrijf en ook recht doet aan haar deskundigheid.

Uiteraard werd dit project gestructureerd aangepakt. Via Trello, WhattsApp, mail en Zoom stemden we de volgende stappen met elkaar af. Karen stond open voor tips en ideeën van mijn hand.

Slimmer werken betekent ook gebruik maken van andervrouws expertise. Zo werden een tekstredacteur (voor de puntjes op de i), een fotograaf (voor actuele foto’s) en een vormgever betrokken bij de totstandkoming. We gingen met elkaar voor het beste resultaat.

Nieuwe bezem

Er is een nieuwe bezem doorheen gegaan, alle stofnesten zijn er uit. Het is weer spik en span volgens de actuele maatstaven. Aantrekkelijk voor bezoekers om te grasduinen in haar aanbod. Blogs en artikelen voor verdieping met aanbevelingen van opdrachtgevers en deelnemers. De site is vooral een uitnodiging geworden om contact op te nemen en kennis te maken met Karen Visser.

Karen, bedankt voor het vertrouwen en veel succes met je nieuwe website.

Afbeelding: Yolanda Coervers via Pixabay