Op een natte pinksterdag…

In de maanden april en mei hebben we veel extra vrije dagen. Als je als zzp’er lekker in de flow zit qua werk is het even afkicken om zo’n extra dag vrij in te vullen. Zeker nu er nog niet veel meer kan dan fietsen en wandelen. Als het dan een hele dag regent, zoals deze 2e pinksterdag, dan is de verleiding groot om de computer aan te zetten en lekker ongestoord aan het werk te gaan.

Zin In Webdesign

Zo ook vanmorgen. Dochter uitgezwaaid, die weer naar haar studentenhuis vertrok, en daarna mijn werkplek ingenomen om lekker aan de slag te gaan. Het is een uitgelezen dag om een uitzoekklus te doen. Dat is iets waar ik anders niet altijd tijd voor neem maar nu wel zin in heb.

Uitzoekwerk

Zo heb ik vanmorgen alle mogelijkheden uitgezocht van een evenementenplug-in voor WordPress. Deze plug-in gebruik ik eigenlijk al heel lang, maar waarvan ik dacht deze deze teveel beperkingen had. Nu weet ik dat deze veel flexibeler is dan ik altijd dacht. Ik heb opties ontdekt die ik nog ik niet eerder gebruikt had, maar die wel precies mogelijk maken wat ik zoek. En dat is een fijn gevoel nadat ik wel 10 verschillende plug-ins hiervoor uitgeprobeerd heb en daar steeds niet tevreden mee was.

We hebben de regen nog even getrotseerd voor een lunch op een overdekt terras en dan nu aan de slag om de plug-in te finetunen. Uitzoekwerk is investeren in het vergemakkelijken van toekomstig werk. Hier ga ik nog veel plezier van hebben.

Wat doe jij vandaag

Hoe besteed jij deze natte pinksterdag. Kun jij de verleiding weerstaan om aan het werk te gaan? Of ben je wel blij met zo’n dag waarop niemand je zal storen en je lekker door kan pakken?

Foto uit eigen collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *