Sponsor-websites

Zo af en toe krijg ik de vraag of ik een website wil maken voor een goed doel met het verzoek of ik deze (voor een deel) wil sponsoren. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk te ondernemen dus het komt wel voor dat ik pro-deo voor een organisatie een website maak. Ik ga niet op alles in, het moet iets zijn waar ik zelf iets mee heb en waarvoor ik me daarom wel in wil zetten. Helemaal gratis doe ik het niet. Kosten voor domeinnaam en hosting en evt. betaalde plug-ins zal door de opdrachtgever opgebracht moeten worden.

Hoe vaak ga ik op aanvragen in?

Ik heb voor mezelf gesteld dat ik maximaal een keer per jaar een website maak zonder commercieel doel. Zo maakte ik een website voor Stichting PA en ook voor Stichting Kolewa. Twee jaar geleden bouwde ik een website voor Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn en vorig jaar de site Door Ondernemers voor Ondernemers i.v.m. de Coronacrisis. Op dit moment ben ik behoorlijk druk met lopende zaken, maar er komt vast wel weer een passende opdracht op mijn pad. Ze weten me wel te vinden.

Waarvoor weten ze jou te vinden?

Word jij weleens benaderd om iets te sponsoren passende bij jouw werkgebied. Hoe ga jij hiermee om?

Afbeelding van ThePixelman via Pixabay