Alles wat je aandacht geeft, groeit…

Sinds een paar maanden heb ik het tuinieren als hobby ontdekt. Rondom ons huis is flink wat groen, maar omdat ik daar maar af en toe mee bezig was, was ik dan vooral bezig met puinruimen. Nu heb ik in een paar maanden tijd ieder stukje van de tuin onder handen genomen en zie ik steeds meer resultaat van mijn inspanningen. Ik schoffel, spit, snoei, plant, stek en bewater dat het een lieve lust is. Het mooie is dat ik alles onder mijn handen zie groeien.

Zo is het in mijn bedrijf ook. Vorig jaar ben ik aan de slag gegaan met de vernieuwing van mijn bedrijf. Ik heb mijn producten verhelderd, een nieuwe huisstijl laten maken en een nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast ben ik me meer gaan profileren met het schrijven van wekelijkse blogs voor website en Social media. Ik heb geschoffeld, gespit, gesnoeid, geplant, gestekt en bewaterd en daardoor zie ik mijn bedrijf nu groeien als kool. Ik krijg meerdere offerte-aanvragen per week voor nieuwe websites, heb steeds meer websites in onderhoud en men weet me te vinden voor WordPress-supportvragen. Ook hoor ik steeds vaker dat men mij via via heeft gevonden of dat een netwerkcontact mij aanbeveelt. Tijd om te oogsten dus!

Waar geef jij je aandacht aan?

Mijn ervaring is dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Waar geef jij aandacht aan om het te laten groeien? Ben je aan het onkruid schoffelen? Spit je de hele boel eens lekker om? Of wil je juist snoeien in de producten of diensten die jij aanbiedt? Ik ben benieuwd.