Met complimenten…

Mag ik beginnen om je te complimenteren dat je de moeite neemt om mijn blog(s) te lezen. Iedere maandag schrijf ik een blog, die soms veel wordt gelezen en regelmatig reacties oplevert.

Vandaag, 1 maart, is het Nationale Complimentendag. Altijd goed om complimenten uit te delen. Nu we elkaar minder vaak live ontmoeten en soms in ons eentje zitten te tobben, is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Mijn complimenten voor…

… mijn Platform-Z Check-in-groep waarmee we iedere maandagmorgen online de week starten met het delen van waar we mee bezig zijn, waar we tegenaan lopen en wat we anders gaan doen. Heel stimulerend voor ieders professionele ontwikkeling. Dank Conny Groeneveld, Matthja Sterk en Marjan van der Wel.

… voor iedereen die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van WordPress. Zonder deze Open Source-community zou ik niet kunnen doen met mijn webdesignbedrijf wat ik doe.

… mijn netwerkcontacten, die ik nu vooral online zie (te weinig) maar wel steun en inspiratie geven om door te gaan met het ontwikkelen van mijn webdesignbureau.

.. mijn WomenOnTheWeb-collega’s. Zij mogen in dit rijtje niet ontbreken omdat ze altijd bereid zijn om mee te kijken of tips te geven waarmee ik en anderen weer verder kunnen.

… degenen die mij aanbevelen bij hun relaties om een website door mij te laten maken. Zo’n warme aanbeveling is altijd een fijne start voor een nieuwe opdracht. Dankjewel o.a. Marielle van der Hulst.

… mijn trouwe opdrachtgevers niet te vergeten, waarvan sommigen al 15 jaar of langer klant zijn van Zin In Webdesign. Zoals Martin van der Brugge die met al zijn events zwaar getroffen is in deze Coronatijd, maar toch steeds weer in staat is om er iets van te maken.

Marian van Noort, die me met haar nieuwsbrief dit onderwerp voor een blog in mijn schoot wierp.

Complimenten ook aan iedereen die ik nu vergeten ben!

Wie zou jij vandaag (of later) willen complimenteren?

Afbeelding van Ryan McGuire via Pixabay