Vernieuwing server Zin In Webdesign!

Sinds geruime tijd ligt mijn focus weer volledig op webdesign. Met veel plezier ben ik bezig met het bouwen van meerdere WordPress-sites, daarnaast geef ik ook workshops aan mensen die zelf hun WordPress-site willen bouwen onder professionele begeleiding. Met deze mailing informeer ik mijn opdrachtgevers over belangrijke zaken die betrekking hebben op hun website.

Vernieuwing server!

Voor Zin In Webdesign maak ik al bijna 15 jaar met volle tevredenheid gebruik van de servers van Qweb Internet Services. De server, waarvan ik gebruik van maak om al mijn sites onder te brengen, is inmiddels wel weer toe aan vervanging. In overleg met Qweb zal op dinsdag 6 december tussen 14.00 en 16.00 uur de huidige server gemigreerd worden naar een nieuwe server. Deze nieuwe server zal gebruik maken van Plesk Onyx, het meest actuele controle paneel voor deze server. Deze vernieuwing geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van PHP7 en MySQL 5.5. Kortom daarmee zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst.

Maandag 5 december wordt de migratie voorbereid en uitgetest, daar zullen de klanten verder niets van merken.

I.v.m. de migratie zal de server en ook de mailserver echter onbereikbaar zijn op dinsdag 6 december tussen 14.00 en 16.00 uur

Zodra de upgrade is afgerond ontvangen mijn klanten bericht. Mocht men daarna problemen ervaren (wat niet de verwachting is) dan hoor ik het graag zodat we deze op kunnen lossen.

Blijf op de hoogte

Via de Facebookpagina van Zin In Webdesign kun je overigens ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en geef ik regelmaat nuttige tips.