Tijd nodig om te rijpen

Sommige website-projecten lopen wat langer omdat het geheel nog wat moet rijpen. Het pad wordt gaandeweg steeds duidelijker. Bij de start van onze samenwerking, in de zomer van 2023, was het duidelijk dat Marianne Dhondt toe was in een nieuwe stap met haar schoonheidssalon Salon2 in Nieuwerkerk aan de IJssel. Het jasje ‘schoonheidssalon’ paste niet meer. Haar focus ligt namelijk niet meer op schoonheidsbehandelingen, maar is inmiddels breder, met een focus op bewustzijn. Zij biedt een breed spectrum aan behandelingen die het welzijn van haar klanten bevorderen.

Altijd fijn om aan de slag te kunnen gaan met een nieuwe huisstijl. Op basis van de huisstijl en kleuren heb ik een site-ontwerp gemaakt waarin een passende sfeer gecreëerd is die past bij de nieuwe weg die Salon2 inslaat. Voor de foto’s is vooral gebruik gemaakt van stockfoto’s. Marianne schreef zelf haar webteksten. De afgelopen weken hebben we de puntjes op de i gezet en nu is de site live.

Bekijk website