‘Ouderwetse’ service aan huis

Voor Michael Bos bouwde ik een website ter promotie van een nieuwe service die hij gaat leveren in zijn woonplaats Boskoop. Naast de fysieke winkel van Michael en Nonja in Nieuwkoop ‘De Nieuwkoopse Lekkernij’, heeft hij namelijk het plan opgevat om met kaas, eieren en delicatessen langs de deur te gaan in Boskoop.

Net als vroeger

In mijn jeugd in de Ridderbuurt in Alphen aan den Rijn kwamen veel leveranciers aan de deur; Bakker Zonneveld, Slagerij Kroon, Melkboer van Vliet en Kruidenier Ton Joha. Met een eigen groentetuin hoefde de groenteboer niet aan te komen en ook kwam bij ons Klaas Koren, de visboer, helaas ook niet langs met vis en kroketten. Soms kwam er zelfs nog een verdwaalde marskramer langs met garen en band, op een fiets waar zijn hele handel aan hing en met zijn grote zware jas bijeengebonden met een strotouwtje. Dit alles is lang geleden.

Thuisbezorgd

We zijn inmiddels gewend om alles in de winkel halen of online te bestellen, maar er gaat niets boven het ter plekke kunnen ruiken en proeven van allerlei lekkers en dan een keuze te maken. Dat maakt de service van Uw Kaasboer aan Huis mogelijk voor bewoners van Boskoop.

Iedere donderdag in Boskoop

Woon je in Boskoop dan kun je iedere donderdag, tussen 9.00 en 18.00 uur ‘Uw Kaasboer aan Huis’ treffen met zijn bus met de lekkerste kazen en andere producten. Via de website kun je contact opnemen als je wilt dat hij ook bij jou langskomt en als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan ontvang je iedere maand de aanbiedingen in je inbox.

Leuke opdracht en enthousiaste klant

Zonder officiële huisstijl, maar met geweldige zelfgemaakte foto’s en teksten heb ik een site kunnen realiseren waar de klant zeer tevreden mee is. Leuk om aan de wieg te staan van dit nieuwe concept en veel succes met de verkoop. Jammer dat ik niet in Boskoop woon 🙂