Bordje vol

Afgelopen weken maakte ik voor drie potentiele opdrachtgevers een aanbod met offerte voor een nieuwe website. Tot mijn verrassing gingen alle drie akkoord en werden daarmee opdrachtgevers waarvoor ik aan de slag mag. Ook een aanbod dat ik voor de zomervakantie had gedaan had, werd na een reminder en nader overleg een opdracht. Allemaal opdrachtgevers waar ik blij van wordt en graag voor aan de slag ga.

Goed onderbouwd aanbod

Sinds enige tijd heb ik mijn aanbod met offerte zodanig gestructureerd, dat het de potentiele opdrachtgever ruimschoots vertrouwen geeft om met mij in zee te gaan. Door deze aanpak kost het maken van offertes minder tijd, maak ik bijna geen offertes meer die op niets uitlopen en krijg ik een goede prijs voor wat ik doe.

Bordje vol!

Dit betekent wel dat daarmee mijn portefeuille, met ook nog lopende opdrachten en werkzaamheden, tot het einde van dit jaar goed gevuld is. Onlangs volgde ik de workshop van Karen Visser van New Broom met als titel Bordje Vol! Nu ervaar ik dat mijn bordje weliswaar vol is, maar wel met smakelijke ingrediënten. die ik ook niet in één keer hoef op te eten. Voor de komende weken heb ik een ruime planning gemaakt zodat de meeste sites voor 1 januari live kunnen. Geen stress dus, maar lekker aan de slag.

Volgend jaar ben je de eerste

Dat betekent wel dat ik voor nu geen nieuwe opdrachten aanneem. Dus wil je door mij een website laten maken, dan kan dat pas in 2023. Dat klinkt ver weg, maar is sneller dan je denkt. We kunnen wel alvast een afspraak maken om in januari met elkaar om de tafel te gaan zodat ik ook voor jou een passend aanbod kan formuleren.

Afbeelding van pasita wanseng via Pixabay