Van coaching naar counselling…

Onlangs kreeg ik de opdracht om een website te maken voor Ingrid Verkleij. We kennen elkaar al meer dan 10 jaar en komen elkaar van tot tot tijd tegen bij netwerkbijeenkomsten o.a. van Vrouw en Busyness Groene Hart. Daarbij hebben we altijd een goede klik. Ingrid is een goed luisteraar en gesprekken gaan ook echt ergens over. Dat is natuurlijk niet verwonderlijk aangezien zij mensen begeleidt die te maken hebben met verlies in allerlei vormen.

Nieuwe bedrijfsnaam, nieuwe website…

Onlangs rondde zij haar opleiding tot counsellor af en wijzigde zij haar bedrijfsnaam van Accept. Coaching in Accept. Counselling. Dat is natuurlijk een goed moment voor een nieuwe website die past bij deze professionalisering.

Ingrid staat open voor tips en adviezen en zo is de nieuwe site in goed onderling overleg tot stand gekomen. De tekst en de foto’s leverde zij zelf aan. De aangepaste huisstijl inspireerde tot accenten met kleuren van de regenboog. De site heeft zich op een organische wijze ontwikkeld tot een resultaat waar wij beiden blij mee zijn.

Herstel je balans…

Herstel je balans, kom op verhaal, verweef je verlies in je leven

Deze kernzin is aangescherpt en heeft een plek gekregen op de homepagina. Deze zin maakt gelijk duidelijk waar Accept. Counselling voor staat. Op de site is ruimte voor ervaringen en aanbevelingen van cliënten van Accept. Counselling, die zij zelf kunnen insturen.

Actueel

Ingrid is actief op social media. We hebben er daarom voor gekozen om deze social media op de site te tonen in een zogenoemde feed. De berichten die zij plaatst op facebook en twitter worden geladen op de pagina nieuws. Hierdoor heeft de site altijd actualiteit en nieuwswaarde.

Inspiratie

Ingrid stuurt 4x per jaar trouw een infobrief zoals ze dat noemde. Deze hebben we hernoemd naar inspiratiebrieven, want dat is wat zij daarmee doet. Ze inspireert haar trouwe schare lezers met lees- en kijktips en overdenkingen. Laat je ook inspireren en neem een kijkje op haar nieuwe website.