Mijn ideale klant

Mijn favoriete klant is een 40+ vrouwelijke ondernemer, die al een tijdje onderneemt. Haar onderneming heeft inmiddels zo’n stevige basis dat zij nu toe is aan vernieuwing en professionalisering van haar website. Zij is bereid daarin te investeren. Tevens kiest zij bewust om met mij in zee te gaan omdat ze mij vertrouwt en het prettig vind dat ik als ondernemer haar taal spreek. Mijn ideale klant is dan ook een opdrachtgever waar ik blij van wordt, waarvoor ik met plezier een stapje extra zet, zodat zij tevreden kan zijn met het eindresultaat dat voldoet aan haar verwachtingen.

Een tijdje geleden heb ik mijn ideale klant helder beschreven en sinds ik dat gedaan heb en mijn uitingen daar op heb aangepast, krijg ik nu dus vooral nieuwe klanten die voldoen aan de omschrijving. Die omschrijving zou je nog verder uit kun werken tot een zogenaamde ‘persona’, maar voor mij voldoet deze zo ook al.

Afgelopen week werd ik door een netwerkcontact benaderd die volledig aan mijn ideaalbeeld voldoet. We zijn in gesprek gegaan over een nieuwe website en we kregen er allebei zin in om direct aan het project te beginnen.

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in mijn omschrijving van mijn favoriete klant en ben je toe aan een nieuwe website, dan ga ik graag met je in gesprek. Ik zal je dan helpen om ook jouw ideale klant te bereiken. Neem dan contact op voor een afspraak.

En… wat is jouw ideale klant?

Ik ben ook heel benieuwd hoe jij je favoriete klant zou omschrijven. Heb jij daar een helder beeld van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *