Wat hou jij vast van je vakantie?

Inmiddels is het al een week geleden dat ik na drie weken ‘klusvakantie’ weer aan de slag ging. De eerste dagen heb ik de lopende webdesign-opdrachten weer in gang gezet. Ondertussen zie ik dat ik nog niet klaar met klussen. Je kent het wel, als je met het ene klaar bent zie je alweer het volgende dat aandacht verdiend. En als je bijna 30 jaar in een huis woont zonder te verhuizen dan zijn er ook zaken die na al die tijd wel een verfje of opknapbeurt kunnen gebruiken.

Vasthouden

Om te voorkomen dat de kwasten straks weer uitgedroogd in de pot staan, wil ik mijn klus-vibe vasthouden en door blijven gaan met de kluswerkzaamheden. Voordat ik weer helemaal in het werkstramien zit, heb ik daarom bedacht om voorlopig de vrijdag vrij te houden als klusdag. Als zzp’er heb ik immers de vrijheid om flexibel met mijn tijd om te gaan.

Ik heb nu al gemerkt, dat als ik op vrijdag begin met klussen dat ik dan in het weekend ook nog een aantal extra zaken onderhanden neem. Mooi meegenomen dus. Zo kan ik meters maken. De klusvrijdag wil ik vasthouden tot ik uitgeklust ben… als ik dat ooit ben.

En jij…?

Wat wil jij vasthouden van jouw vakantie?