Hoogtepunten moet je vieren! Gisteren ging officieel de 200e website van Zin In Webdesign live. Vandaag feestelijk gevierd met gebak.

De leden van Women in Business Oudewater reageerden enthousiast tijdens de lancering. Ik wens hen veel succes en zal regelmatig even om een hoekje kijken hoe de site gevuld gaat raken met activiteiten en ledenprofielen. Bedankt ook voor de complimenten over de soepele samenwerking Jolanda Goense. Daar doen we het voor.

Women in Business Oudewater wilde graag een website met diverse faciliteiten om de leden een platform te bieden. De site bevat een ledensysteem, met aanmeldoptie gekoppeld aan profielpagina’s, waarvan een deel openbaar is en een deel alleen voor leden. De leden kunnen zich na inloggen aanmelden voor de activiteiten van het netwerk. De geplaatste terugblikken geven een goede indruk van het netwerk aan potentiele leden. De slider met logo’s van de ondernemers is gekoppeld aan hun profielpagina. De geplaatste testimonials geven een indruk in de redenen waarom je lid zou moeten worden. De nieuwspagina is gekoppeld aan de facebookpagina via een facebookfeedplugin.