De Sterkste Schakel

In 2014 bouwde ik voor BoekMar Administratieve Dienstverlening een eerste website. Zij hadden op dat moment een naamswijziging voor hun bedrijf doorgevoerd en daar hoorde een nieuwe huisstijl bij en dus ook een nieuwe website. Na al die jaren waren ze nog steeds tevreden met de website, maar het was wel tijd voor vernieuwing. Ik plantte daarom al eerder een zaadje dat het misschien wel tijd werd voor een nieuwe site. Op het moment dat BoekMar genomineerd werd voor De Sterkste Schakel Rijnland Verkiezing 2023 was ook voor hun de tijd rijp om hiermee aan de slag te gaan.

Voor de oude site maakten ze al gebruik van de nieuwsvoorziening van Informanagement om de site actualiteit te geven, Toen was dit nog met code in de header geregeld, maar ook bij Informanagement heeft de tijd niet stil gestaan. Inmiddels hebben zij dit verder laten ontwikkelen tot een plug-in waarmee in de nieuwe WordPress-site de nieuwsberichten rechtstreeks geladen worden. Hiermee is de site informatief en actueel, waarbij deze ook beter zal scoren in de zoekmachines.

Op basis van de huisstijl heb ik gekozen voor een moderne opzet, waarin de sfeer en uitstraling van het bedrijf goed tot uitdrukking komt. Via de site kunnen klanten inloggen voor het doorsturen/verwerken van de administratie en inloggen voor het uploaden van documenten voor de aangifte inkomstenbelasting.

De Stembus is geopend

De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën, waaronder: ‘Automotive’, ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Toerisme, Horeca en Recreatie’, ‘Internationaal Zakendoen’.

De stembus is geopend  Vanaf vandaag tot en met donderdag 16 maart kun je stemmen op BoekMar voor de Publieksprijs van de Sterkste Schakel Rijnland 2023. Ik wens BoekMar veel succes met deze verkiezing en al win je het niet, een nominatie is ook al een geweldige opsteker en een prima PR.