Volg je hart in 2023

Het jaar 2022 had een spannend einde met een onverwachte en pittige operatie voor mijn partner. Maar nu in het nieuwe jaar kunnen we weer opkrabbelen. We realiseren ons nu des te meer hoe belangrijk het is om naar je hart te luisteren.

Prioriteiten

Ik krijg nu weer ruimte in hoofd en hart om aan de slag te gaan en dat moet ook. Er ligt heel veel werk te wachten. Van opdrachtgevers die geduld hebben, maar toch wel een keer die nieuwe website willen lanceren. Van opdrachtgevers die bepaalde werkzaamheden uit willen laten voeren die belangrijk zijn voor hun bedrijfsvoering. Dus voor nu prioriteiten stellen voor de komende periode, wat moet eerst en wat kan even wachten. Ik ga alle bordjes weer de lucht in zien te krijgen zonder mezelf te overlopen.

Een nieuw jaar

Ik wens jou een goed nieuw ondernemersjaar, met mooie uitdagingen en successen, maar volg vooral je hart… want dat klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *