We gaan weer los… met netwerken

Na een wat aarzelende start met kleinschalige netwerkbijeenkomsten, toen het net weer mocht en kon, gaat het nu weer echt los. Met hele grote groepen ben ik nog wat voorzichtig, maar bij veel andere bijeenkomsten komen we met veel genoegen weer met groepen ondernemers bij elkaar. Leuk om elkaar weer live te kunnen zien en spreken.

Als vanuit huis werkende zzp’er, vind ik het fijn om regelmatig de deur uit te gaan voor live-ontmoetingen. Inmiddels staan er iedere week wel weer 1 of 2 bijeenkomsten in mijn agenda. Iedere netwerkbijeenkomst levert me wel ook weer nieuw contacten of inspiratie op.

We weten ook niet wat het najaar ons gaat brengen. Ik hoor van veel mensen dat ze onlangs toch nog ziek geworden zijn. We zijn er nog niet vanaf, dus laten we nu het kan er ik er ook volop van genieten.

Wanneer en bij welk netwerk zie ik jou?

Heb je interesse om kennis te maken met één van deze netwerken dan introduceer ik je graag.
Tot gauw!

Foto: PR Vrouwennetwerk Rijnstreek/ Hellen Snoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *