Van keukentafel naar thuiskantoor…

Nog een paar dagen en dan kan ik eindelijk op mijn opgeknapte thuiswerkplek aan de slag. Het was veel werk en liep de nodige vertraging op door tegenvallers en levertijden. Herkenbaar toch? Verbouwen en klussen kost altijd meer tijd dan je denkt.

Maar afgelopen week is de vloer gelegd en de raambekleding aangebracht, dus nu kan ik aan de slag met de inrichting. Om de werkplek ook gelijk ergonomisch te maken zocht ik naar een elektrisch hoog-laagbureau en een fijne nieuwe bureaustoel. Maar waar vind ik deze?

Ik kijk dan bij voorkeur in mijn netwerk wie mij hierbij het beste van dienst kan zijn en wie ik de opdracht zou gunnen. Patrick Wolfslag ken ik onder andere van het netwerk Ronald Mc Donald Business Breakfast en hij heeft mij al eerder geholpen aan een bureaustoel voor een mooi prijsje voor mijn studerende zoon.

Dus op vrijdagmiddag in de auto (en de file) naar Leiden om bij Wolfslag B.V. met persoonlijk advies van Patrick Wolfslag een passend bureau en stoel uit te zoeken. Helemaal gelukt, dus binnenkort verlaat ik de keukentafel om weer gefocust aan de slag te gaan op mijn prachtige nieuwe werkplek. Daar heb ik enorm veel zin in.