Even onder ons ‘over mij’

Weet je dat de ‘Over Mij’ (of ‘Over Ons’-) -pagina vaak de meest bekeken pagina is op je website. Mensen willen graag een beeld hebben met wie ze zaken doen. Deze pagina geeft mogelijkheid om een beeld te schetsen van wie jij bent en wat jouw drijfveren zijn. Hierdoor krijg de bezoeker het gevoel dat ze jou al een beetje kennen voor het eerste contact en dat geeft vertrouwen. Goed om daar aandacht aan te besteden dus.

Niets is moeilijker dan over jezelf te schrijven. Hoe breng je onder woorden wat jouw drijfveren zijn en passie is. Welke uitstraling wil je neerzetten. Hoe wil je je bezoeker aanspreken. Hoe persoonlijk wil je het maken. Welke toon gebruik je om je verhaal over te brengen.

Onlangs heb ik mijn eigen website vernieuwd en ook de teksten herzien. Nu kan ik best wel teksten schrijven, maar het hielp mij om een tekstschrijver in te schakelen om naar mijn teksten te kijken. Het lastigste was inderdaad de Over Mij-pagina. Met tips van haar om het persoonlijk en concreet te maken schreef ik een Over Mij-pagina die veel over mij als mens en als ondernemer zegt. De tekstschrijver heeft met een redactieronde de puntjes op de i gezet waardoor het voor mij nu helemaal klopt.

Ben je benieuwd naar mijn ‘Over mij’-pagina? Neem dan een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *