Coronavirus als kans…

Nu het sociale leven stilvalt door de richtlijnen rond het coronavirus, geeft dit een kans om in alle rust aandacht te besteden aan je naasten, maar ook om je bedrijfsvoering uitvoerig onder de loep te nemen.

Als ZZP-er is thuiswerken voor mij de normale situatie, maar dat alle sportactiviteiten, netwerkactiviteiten en andere evenementen nu afgezegd worden maakt dat er veel minder afleiding is. Tijd voor focus dus…

Contacten met opdrachtgevers gaan bij Zin In Webdesign sowieso al vooral via mail, Whats-App of telefoon. Skype is voor mij een goede vervanger voor live-contact met klanten.

Een goed moment dus om zaken, die blijven liggen zolang je druk bent met de waan van de dag, op te pakken. Ik heb nog meerdere opdrachten lopen, maar heb me ook voorgenomen om mijn aanbod te bekijken en mijn eigen website te vernieuwen.

Misschien is dit voor jou ook een goed moment om naar je website te kijken en ermee aan de slag te gaan. Laat me maar weten of ik je daarbij kan helpen met advies en support.