Leenders Loopbaancoaching

Voor Marian Leenders, die ik inmiddels al heel wat jaren ken, mocht ik een nieuwe website bouwen. Haar dochter heeft voor haar een nieuwe huisstijl ontwikkeld en ook het concept voor de nieuwe website. Aan mij de taak om in onderling overleg het concept om te zetten naar een werkende website. De site is grotendeels een one-pager, met enkele extra pagina’s. De site is voorzien van een logo-slider om opdrachtgevers in beeld te brengen. Daarnaast is de site voorzien van referenties/reacties van klanten en opdrachtgevers.

Betrokken Ondernemer

Ik heb Adrie leren kennen als een betrokken ondernemer die meedenkt maar ook meegaat in de wensen van haar klant.
Adrie is een doortastende doener.
Mijn verzoek aan haar was om een duidelijke, compacte website te leveren die goed leesbaar is. Dat is zeker gelukt.
Ik ben erg tevreden over het resultaat en de prettige samenwerking.

Geruisloos

Heerlijk hoe Adrie geruisloos alles regelde toen zij plots mijn websitebeheer overnam. Daarna heeft ze in no-time een goed werkend CMS voor mij opgetuigd. Snel en professioneel beantwoordt ze vragen of lost ze problemen op. Ideaal

Veel geduld

Adrie heeft mijn ontwerp en alle wensen die ik had uitstekend, en met veel geduld, vertaald naar een goed functionerende website.

Gedreven – Ervaring – Vertrouwen

Adrie is gedreven in haar werk. Ik heb voor haar gekozen omdat zij ervaring heeft met het vormgeven van sites van coaches. Dit vergt m.i. een andere invalshoek dan voor bedrijven.
Ze denkt actief mee en geeft ook haar heldere mening over de (on)mogelijkheden voor je site. Dat geeft vertrouwen.
Ik ben blij met het resultaat en kan weer trots zijn op mijn site!

Klantvriendelijk – meedenken – praktisch – goede tips – duidelijke informatie

We zijn heel blij met de samenwerking met Adrie. Ze zorgt ervoor dat ze vooraf goed geïnformeerd is over de wensen van haar klant en geeft duidelijke informatie over wat kan en wat niet. Wat prettig is is dat ze zich verdiept in haar klant en daardoor komt met bruikbare suggesties en tips m.b.t. inrichting en ontwerp van de site. Ze is flexibel en bereid gaandeweg het proces mee te veranderen en komt ook dan nog met tips om het geheel beter te maken. Ze reageert snel op vragen en problemen, die dan ook meestal zo weer opgelost zijn. Speciale waardering voor haar zeer heldere instructie- filmpjes!
Al met al zijn we heel blij met een prachtige overzichtelijke nieuwe site.

Kennis, snel en vertrouwd

Bedankt Adrie, dat je in een drukke periode voor mijn bedrijf, snel bij kon springen en me geholpen hebt met het updaten van mijn website. Omdat we elkaar al kennen vanuit bedrijfsnetwerken in Alphen aan den Rijn, was het voor mij een kleine stap om jou te benaderen en in te schakelen. Je pakte dit dan ook op een vertrouwde wijze op. Heel fijn.

Snel, adequaat, behulpzaam

Dankzij de professionele inzet van Adrie heeft onze website www.burnoutenstress.nl een eigentijdse facelift gekregen. Op alle vragen die we naderhand nog hadden reageerde ze snel en adequaat waardoor het gehele transformatieproces heel soepel verlopen is. Wat mij betreft een betrouwbare professional waarmee het goed samenwerken is.

Een hartenkreet op Facebook…

Ik kan heel veel zelf met mijn site, maar al jaren had ik last van een verouderde vormgeving: te smalle bladspiegel. Hoe kon ik het paginabreed krijgen? Ik heb advies gevraagd bij een groot bureau in onder andere webdesign. Die mensen vertelden mij dat het niet veranderd kon worden, maar ik kon wel een nieuwe site laten maken. Een hartenkreet op Facebook leverde een reactie van Adrie den Hertog op, zij wilde er wel even naar kijken. En ja, het kon dus wel! Adrie heeft mijn site eindelijk zo gemaakt als ik hem hebben wil. Nog een paar kleine aanpassingen en voilá: ik hoef helemaal geen nieuwe site te (laten) maken!
Degene die mijn site een tijd geleden heeft gemoderniseerd kon het niet, een goede vriend van mij, die webdesigner is, kon het niet, dat bureau ‘kon’ het niet, maar Adrie kon het dus wel.
Ik weet nu: als ik iets veranderd wil hebben wat ik zelf niet kan, ga ik meteen naar haar. Zij heeft echt zin in webdesign, namelijk.

Geen omkijken naar…

Heel fijn om geen omkijken te hebben naar mijn site! Adrie zorgt dat het goed geregeld is met de veiligheid en dat de software altijd up to date is. Wel zo handig, met de wisselende eisen van Google. Dankjewel Adrie, voor deze handige service!

Na paar uur zoeken had ik het opgegeven

Na paar uur zoeken naar een oplossing voor mijn probleem met de website, meerdere opties uitproberen en Googlen heb ik het opgegeven. Adrie heeft het opgelost en zelfs de instructies opgenomen, zodat ik verder zelf de aanpassingen kon doen. Ik kan Zin in Webdesign zeker aanbevelen!

Snel, degelijk en prettig

Snel, degelijk en prettig: meer heb ik niet te wensen als klant met een website. Absolute aanrader dus!

Perfect en snel geregeld

Omdat ik je op Twitter volg, weet ik hoe je je daar uit. Met passie voor je werk. Dat straalt je website ook uit. En dat je ook in Alphen woont, telt natuurlijk ook mee. Je passie en deskundigheid zijn voor een digibeet als ik ben uiteraard heel belangrijk. Ik heb er het volste vertrouwen in.

Professioneel, meedenkend, luisterend

Via via ben ik in contact gekomen met Adrie den Hertog. Ik was zelf mijn website aan het bouwen, maar liep vast en had professionele hulp nodig. Adrie luisterde goed naar mijn wensen en dacht met mij mee. Samen hebben we de puntjes op de i kunnen zetten. Reacties op mijn site zijn lovend. Zelf ben ik ook erg tevreden.

Snel en oplossingsgericht

Ik kan Adrie den Hertog van harte aanbevelen. Zij werkt snel en zeer oplossingsgericht. Daarbij instrueert ze met korte filmpjes hoe je bepaalde dingen zelf kunt uitvoeren.

Vrouwen, ondernemen, groene hart

Wij zijn blij, als nieuw bestuur, dat je ons terzijde staat.
De website is een middel om met elkaar in verbinding te blijven en om gevonden te worden.
Onze waarden en visie en alle nieuwsberichten staan daarop. Evenals alle activiteiten die wij aanbieden aan onze leden en ondernemende vrouwen in de regio. Dank hiervoor namens alle leden van Vrouw en Busyness. We gaan gewoon door zoals we dat al jaren van jou gewend zijn.

Accuraat, vriendelijk, effectief

Adrie ken ik van een bijeenkomst in het westen van het land voor vrouwelijke ondernemers. Haar plezierige en vertrouwenwekkende wijze van communiceren maakte dat ik haar nooit vergeten ben. Van het een kwam het ander.
Hoewel ik in het oosten van het land woon heb ik haar gevraagd diverse dingen voor mijn website te doen, die mij boven de pet gingen. Vervolgens heb ik haar gevraagd een website te bouwen voor een organisatie waar ik e.e.a. voor deed. Die vond ik mooi, simpel en effectief. Dus toen mijn website aan vernieuwing toe was heb ik gevraagd deze te bouwen. Onderhoud kon ik zelf wel, dacht ik, maar ook dat blijkt ingewikkelder dan ik dacht. Dus nu doet Adrie dat ook.
Mijn bedrijfje groeide de afgelopen tijd en Adrie kreeg steeds meer te doen voor mij. Dat doet ze altijd accuraat, vriendelijk, correct en effectief. Ik ben bij met Adrie in mijn werkzame leven, want ik kan altijd van haar op aan!

Ik hoef zelf niet meer te denken aan updates

Sinds oktober 2020 verzorgt Adrie het onderhoud van mijn website, waar ik erg tevreden over ben. Ik hoef zelf niet meer te denken aan updates e.d., dat vind ik erg fijn en dit alles tegen een redelijk tarief.

Snel en Zorgvuldig

Wij zijn blij met de samenwerking met Adrie, ze is snel, zorgvuldig en professioneel. Waar nodig denkt ze op een prettige manier mee. Dank Adrie!

Kundig, professioneel en vriendelijk

Fijn dat iemand zoals Adrie met haar kennis en professionaliteit er zorg voor draagt dat alle zaken rondom mijn website vlekkeloos verlopen en ik goed zichtbaar ben!

Snel, soepel en probleemloos

Zin in Webdesign heeft de website van Women in Business Oudewater ontwikkeld. De ontwikkeling is heel erg goed verlopen: snel, soepel en probleemloos. Voorstellen en versies die worden opgeleverd zien er heel goed uit. Aanpassingen of bijsturing is nauwelijks nodig. Iedereen reageert erg enthousiast op de website. We zijn er dan ook heel blij mee!

goed geholpen, tips bij vormgeving en foto’s, technische probleempjes snel opgelost.

Mijn website had een update nodig. Adrie heeft mij goed geholpen bij het vinden van een nieuw thema en ze gaf daarnaast goede tips op het gebied van vormgeving en foto’s. De inhoud heeft ze keurig overgezet en ze loste technische probleempjes snel op. Hartelijk dank!

Flexibel, modern

Adrie heeft mijn website na ongeveer 7 jaar van alleen maar ‘bijschaven’ een grondige make-over gegeven. Ze heeft er voor gezorgd dat mijn ideeën en wensen werden vertaald in een mooi concreet product, waarmee ik weer jaren vooruit kan.
De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren; ze heeft geduldig al mijn vragen beantwoord en keuzes voorgelegd. Het eindresultaat is een website waar ik super trots op ben!

Mooi, intensief proces

Het creëren van mijn nieuwe website was in mijn beleving een mooi, intensief proces. Jij wist goed af te stemmen op mijn wensen en deze te vertalen naar een site waar ik heel trots op ben. Adrie, veel dank!

Vlot, professioneel en vriendelijk

Adrie heeft mij vlot geholpen. Er was een fout opgetreden bij een link van een pagina om te kunnen posten op LinkedIn. Nadat ik lang heb gezocht waaraan dit kon liggen heb ik Adrie gevraagd of ze kon helpen. Gezien haar kennis en jarenlange ervaring met WordPress was ze voor mij de juiste persoon. Ze heeft dit vakkundig en vriendelijk opgelost. Ik kan Adrie van harte aanraden!

Schakelt snel

Ik heb Adrie ingeschakeld voor het installeren van een specifiek aangekocht Wordpress thema voor een opdrachtgever. Adrie reageerde per ommegaande en schakelt snel. Bedankt Adrie!

De samenwerking was gedurende het gehele traject super

Voor het ontwerpen van mijn website kreeg ik allereerst een zeer uitgebreide in duidelijke offerte met toelichting op de verschillende onderdelen van de offerte . Fijn om te weten wat er wel en niet in zit zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Tijdens een uitgebreide “intake” verdiept Adrie zich echt in wat voor bedrijf je hebt en wat je wilt . Ze neemt daar ruimschoots de tijd voor . De samenwerking was gedurende het gehele traject super. Vragen worden geduldig beantwoord. Ze is professioneel , levert maatwerk en heeft een breed netwerk met professionals met andere, veelal aanvullende expertises waar ik met een gerust hart van gebruik durfde te maken omdat ze door Adrie aanbevolen waren.
En last but not least; ik ben superblij met het resultaat. Ik kan Adrie dan ook van harte aanbevelen.

Meer beeld en minder tekst

Dank je wel Adrie voor het bouwen van een nieuwe website voor mijn bedrijf. Ik vond het verfrissend om daaraan voorafgaand een nieuwe huisstijl te ontwikkelen met een vormgever. Leuk om te zien hoe je deze nieuwe huisstijl hebt kunnen verwerken via WordPress in mijn nieuwe website. Ik wilde graag een site met meer beeld en minder tekst dan de voorgaande en door het fotomateriaal en de logo-slider is dat goed gelukt!

Creatief, degelijk, snel en oplossingsgericht.

Ik ken Adrie van de Vereniging Vrouwennetwerk Rijnstreek, waar ze de website van heeft gebouwd, bijhoudt, de nieuwsbrief verzorgt, social media bijhoudt en nog veel meer. Ik raakte erg onder de indruk van haar vakmanschap of moet ik zeggen haar vakvrouwschap! Mijn website was zwaar verouderd en het was eigenlijk niet meer zinvol daar nog verder iets mee te doen. Dus toog ik naar Adrie en vroeg haar om een nieuwe website voor mij te bouwen. Zij bracht mij op het idee om ook de huisstijl en het logo helemaal te vernieuwen. Zij wist een goede vakvrouw in de buurt om een nieuw logo en huisstijl te ontwerpen en dat was prima gelukt. Toen dan aan de slag met de website. Door mijn eigen agenda heeft dat veel langer geduurd dan de bedoeling was. Gelukkig heeft Adrie ook geduld en vandaag was het dan eindelijk zo ver, dat de site live ging. Een prachtig moment en ik ben erg blij met het prachtige resultaat. Ik ben erg gemotiveerd om de site met content bij te houden en ook om volgende week een nieuwsbrief aan mijn cliënten te sturen om hen te attenderen op de vernieuwde website. Adrie, dank je wel voor de prettige samenwerking.

Mijn website werd niet geïndexeerd door Google

Mijn website werd niet geïndexeerd door Google en om dit voor elkaar te krijgen was voor mij abracadabra…. Gelukkig kon Adrie mij goed en snel helpen en heeft voor mij het probleem opgelost. Blij mee!

Dank voor samenwerking

Na een kleine 10 jaar samenwerking met Zin in Webdesign ga ik met pensioen. In deze 10 jaar ben ik op een fijne manier ondersteund. De lijntjes waren kort. Als ik ergens tegenaan liep had Adrie wel een oplossing! Dank je wel Adrie!!!

Veel dank Adrie!

Door de groei van mijn bedrijf KeyWie was het tijd voor een nieuwe website. Adrie heeft mij uitstekend geholpen bij het bouwen van de site. Zij weet waar zij het over heeft en ik weet dat www.keywie.nl bij haar in goede handen is. Veel dank Adrie!