De Zit Meubelstoffering

Na een trajecten waarin zij het vak leerde van meesterstoffeerders, startte Irma de Vree onlangs voor zichzelf met haar meubelstoffeerderij De Zit Meubelstoffering in Woubrugge. Ze liet een huisstijl ontwerpen en daarnaast ook professionele foto’s maken waarmee het ambacht van meubelstofferen goed in beeld gebracht werd. Voor een websitebouwer is goed basismateriaal fijn om mee te werken. De opdrachtgever is zeer tevreden met het eindresultaat en kan nu aan de slag om alle nieuwe stofferingsprojecten toe te voegen aan de portfolio op de website.

De samenwerking was gedurende het gehele traject super

Voor het ontwerpen van mijn website kreeg ik allereerst een zeer uitgebreide in duidelijke offerte met toelichting op de verschillende onderdelen van de offerte . Fijn om te weten wat er wel en niet in zit zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Tijdens een uitgebreide “intake” verdiept Adrie zich echt in wat voor bedrijf je hebt en wat je wilt . Ze neemt daar ruimschoots de tijd voor . De samenwerking was gedurende het gehele traject super. Vragen worden geduldig beantwoord. Ze is professioneel , levert maatwerk en heeft een breed netwerk met professionals met andere, veelal aanvullende expertises waar ik met een gerust hart van gebruik durfde te maken omdat ze door Adrie aanbevolen waren.
En last but not least; ik ben superblij met het resultaat. Ik kan Adrie dan ook van harte aanbevelen.

Irma de Vree
Bekijk website